top of page
banner.png

Strategic Summit Agenda

Day 2 - Energy Storage ASEAN

Not only limited to the development and use of energy storage technologies, Energy Storage ASEAN is committed to further exploring how the role and value of energy storage for integrated energy systems can further expand the impact of clean energy in this forum, as well as sharing the protocols, integration, management, energy efficiency, solutions and other issues in the use of storage-included energy system. Finding more use scenarios in both large-scale projects and daily life through dialogue between experts in the renewable energy and energy storage industries.

Day 2 Morning - Energy Storage ASEAN

11:30 - 11:35

05mins

Chair Opening Welcome

Ping Mendoza
President
Philippine Solar and Storage Energy Association (PSSEA)

11:35 - 12:15

40mins

[Panel] Empowering ASEAN's Renewable Energy Transition through Integrated Comprehensive Energy Systems and Enhanced Storage
  • Exploring Cutting-Edge Energy Storage Technologies

  • Harnessing the Benefits of Integrated Energy Systems

  • Effective Energy System Management and Optimization

  • Seamless Integration of Renewable Energy Sources

  • Innovative Solutions and Technological Advancements

  • Elevating Energy Efficiency

Moderator: 

Kapil Seth
Founder
Sol Partners

Panelist:

Mohamad Reza Alhuda
Head, Energy Storage Engineering
Gentari

Yu Tack Kim
CEO, BET Inc & BESS Consultant, The WorldBank

Gan Boon Hean
Group Chief Executive Officer
Leader Energy Holding Berhad

Andre Susanto
Chief Technology Officer
Quantum Power Asia

Q_Super-Energy-Corporation.png

Ha The An
Chemical Engineering Specialist
Super Energy Corporation

12:15 - 12:35

20mins

[Keynote] Long-duration stationary energy storage: a key component of energy transition

Haseef Hizan
Regional Southeast Asia Business Manager
BASF Stationary Energy Storage GmbH

Day 2 Afternoon - Energy Storage ASEAN

14:00 - 14:40

40 mins

[Panel] Energizing Renewable + Storage Growth in the Philippines: Advancing Energy Efficiency and Innovative System Solutions
  • Boosting Renewable Energy Deployment through Security Measures

  • Assessing the Suitability of Energy Storage Technologies

  • Ensuring Grid Stability and Reliability

  • Navigating Policy and Regulatory Support

Moderator: 

Jonas Marie Dumdum
Consultant - Industry Solutions Consulting 
Nomura Research Institute

Panelist:

Jose Jr. Layug
President
Developers of Renewable Energy for AdvanceMent, Inc (DREAM)

Robert Marlon T. Pereja
Chief Operating Officer
PAVI Green Renewable Energy

Kevin Lamela
Director of Business Development
ENGIE Services (Philippines)

Dante Briones
President and CEO
SasonbiSolar

Buddy Bocarile
Head of Sales
Yokogawa Philippines, Inc.

14:40 - 15:00

20 mins

[Keynote] Paradigmatic Storage Case Study

Matthew Gleeson
Vice President, Energy Transition
Oracle

15:00 - 15:40

40 mins

[Panel] Long-duration Energy Storage: Exploring Pumping Hydro Storage and Hydrogen Storage Possibilities in ASEAN

Moderator: 

Hanwei Wu
Director- Editorial Lead
OPIS

Panelist:

Mario Bernardo
Business Development Director, APAC
EDF

Ping Mendoza
President
Philippine Solar and Storage Energy Association (PSSEA)

Alex Campbell
Director of Policy and Partnerships
Long Duration Energy Storage

Lucas Blight
Technical Director - Future Energy, Asia
GHD

15:40 - 15:45

05 mins

 Closing Address
bottom of page